veranda lease

Een veranda hoeft geen vermogen te kosten.¬†Wij hebben veranda’s voor elk budget!

Wij bieden een veranda voor elk budget, of u nu aluminium wilt of een robuuste douglas veranda. Wij leveren ze allemaal. Bent u zelf handig genoeg om een veranda te plaatsen? Wij leveren ook losse veranda’s/ terrasoverkappingen en carports.

 

Tevens bieden wij als enige het voordelige leasen van een veranda. Waarom sluit u een tweede hypotheek af of gaat u op zoek naar een krediet verstrekker als u alles onder een dak kunt regelen. Veranda, plaatsen en voordelig leasen met een vooraf afgesproken overnamebedrag. Zo heeft u nergens meer omkijken naar en zorgen wij voor alles. Wij bieden het alles in een pakket, voor een vriendelijk tarief! Het voordeel van Veranda Lease is dat u weet waar u aan toe bent. Helder! Het maandbedrag van uw overeenkomst wordt bepaald door: de duur van uw overeenkomst, de grootte van de veranda en de uitvoering met eventuele extra’s die u kiest.

Voor een vast bedrag per maand direct genieten van uw nieuwe veranda of overkapping!


In de overeenkomst zit het volgende:


oak

Veranda

orange

Onderhoud

liquidambar

Reparatie

briar

Beschermplan

Beschermplan

Wij bieden een uniek beschermplan bij iedere veranda lease overeenkomst. Wanneer u onverwachts te maken krijgt met ontslag, een scheiding of overlijden, kunt u het contract kosteloos ontbinden. Zo houden wij voor u rekening met onverwachte omstandigheden zodat u op alles voorbereid bent, en nooit voor verrassingen komt te staan.

Interesse in het leasen van een veranda?

Neem contact met ons op! Nick 06-41 72 17 73 dan helpen wij u graag verder.