tuin onderhoud

Hoe onderhoudsvriendelijk uw droomtuin ook wordt gemaakt, beplanting heeft nu eenmaal de juiste verzorging nodig. Vakkundig tuinonderhoud is daarom van belang om jarenlang te kunnen genieten van uw mooie tuin.

 

De voordelen van een onderhoudsabonnement:

  • Altijd een verzorgde tuin
  • Een vast bedrag per maand
  • Per maand opzegbaar
  • Transparant
  • Een vakbekwaam hovenier
  • Zelf geen zorgen over uw tuin
  • Zelf geen vieze handen
  • Deskundig advies over uw tuin
  • Lage kosten
  • Al vanaf €25,- per maand

Het team van Nick Hendriks “Jouw Tuin Specialist” heeft de juiste vakmensen in huis om uw tuin met zorg en passie te onderhouden. Dit kan volledig onderhoud zijn, maar u kunt er ook voor kiezen om ons voor een gedeelte in te huren, zoals voor bijvoorbeeld het vakkundig snoeien.

 

Professionele Onderhoudsabonnementen

 

 

Wilt u vertrouwen op de kwaliteit van periodiek tuinonderhoud, kies dan voor een professioneel onderhoudsabonnement Nick Hendriks “Jouw Tuin Specialist”. Er zijn verschillende mogelijkheden; een vast onderhoudspakket of onderhoud op afroep.

 

 

Bij een Ik wil nog wel wat zelf doen pakket krijgt uw tuin maandelijks een vakkundige tuinbeurt. Het enige dat u tussendoor zelf moet doen, is het gazon maaien en het terras aanvegen.

 

Bij het Ik wil zelf niks doen pakket komen we maandelijks langs voor een vakkundige onderhoudsbeurt én maaien we tussentijds het gazon zo vaak als nodig is.

 

Nergens aan gebonden en toch uw vaste vertrouwde hovenier?

 

Heeft u geen behoefte aan een abonnement, maar wilt u wel graag een vaste hovenier achter de hand die snel langs kan komen? Kies dan voor Onderhoud op Afroep. Bel of mail ons als het nodig is en wij plannen de gewenste werkzaamheden op korte termijn in. U kunt dan zelf aangeven hoeveel vakmensen u wenst, en onze vakmensen zijn per dagdeel in te huren. Met het tuinonderhoud van Nick Hendriks “Jouw Tuin Specialist” blijft elke tuin in topconditie!

 

 

Onderhoudsabonnement al vanaf €25,- pm, een vakbekwame hovenier hoeft niet duur te zijn!

oak

Wij komen uw tuin bekijken

orange

Samen bespreken we uw wensen

liquidambar

U ontvangt van ons een offerte

briar

Wij maken een ontwerp op maat!


Helemaal tevreden met ons voorstel? Dan komen wij uw tuin onderhouden op de afgesproken momenten als het u uitkomt! Wilt toch wat anders met uw tuin? Kijk eens op onze aanleg pagina, of neem contact op voor vrijblijvend advies!


Is het tijd voor een nieuwe tuin?!

Bel voor een afspraak met  Nick Hendriks 06-41 72 17 73 en kijk wat we voor u kunnen betekenen.